Over Scorpion Advies

Ik ben Theo van Veen. In 1989 ben ik begonnen in de beveiliging. Ook heb ik mijn sporen verdiend als verkeersregelaar.  Het is een vak waar ik tot op de dag van vandaag veel plezier aan beleef door het veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke karakter. Elke opdracht is uniek, elke dag is anders.

Scorpion Advies

Na jaren in loondienst gewerkt te hebben ben ik in eind 2008 voor mezelf begonnen onder de naam Scorpion Advies. Scorpion staat voor mijn sterrenbeeld. Advies staat voor de adviserende rol die ik op basis van jaren lange ervaring kan geven. Denk hierbij aan advies  op gebied van beveiliging of een verkeerssituatie. Maar daarnaast kan ik ook adviseren en assisteren bij het inwerken van (vrijwillige) verkeersregelaars, surveillanten, etc. 

Eenmanszaak met betrouwbaar netwerk

Ik neem alleen opdrachten aan waarvoor ik mijn hand in het vuur kan steken dat ik ze daadwerkelijk naar 100% tevredenheid kan uitvoeren. Bij de werkzaamheden komt tenslotte een hoop verantwoordelijkheid kijken. Het leveren van constante kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.

Heeft u een grotere opdracht en denkt u niet aan één persoon voldoende te hebben? Geen probleem. Ik heb een netwerk bestaande uit zeer bekwame collega’s met eenzelfde kwaliteitsstandaard. Zelfs het inschakelen van beveiliging met hiervoor opgeleide honden behoort tot een optie. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Inzetbaar in heel Nederland

Scorpion Advies is in de randstad gevestigd maar is in heel Nederland inzetbaar. Zelfs klussen buiten de landgrenzen zijn bespreekbaar.

Scorpion Advies, uw betaalbare partner

De slogan van Scorpion Advies is niet voor niets ‘uw betaalbare partner‘. Ik hanteer scherpe prijzen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact

Meer weten? Bel of mail voor meer informatie:

+31 (0) 792055797
+31 (0) 628823684
info@scorpionadvies.nl