Beveiliging

Scorpion Advies Beveiliging

Beveiliging is een vak apart. Als beveiliger ben ik bijvoorbeeld te vinden op evenementen, festivals, luchthavens, winkels en bedrijventerreinen. Elke situatie is anders maar ik neem elke opdracht even serieus. Beveiliging vraagt om focus, nauwkeurigheid en discretie. Dit staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Bij grotere opdrachten waarbij u niet genoeg heeft aan één persoon, kan ik aanspraak maken op mijn netwerk bestaande  uit zeer bekwame collega’s met eenzelfde kwaliteitsstandaard. Zelfs het inschakelen van beveiliging met hiervoor opgeleide honden behoort tot een optie. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Certificaat Bedrijfshulpverlening

Ik ben in het bezit van een certificaat Bedrijfshulpverlening (BHV) aangevuld met AED (Automated external defibrillator, een apparaat voor reanimatie).

Hierom kan ik:

  • eerste hulp verlenen
  • brand bestrijden
  • reanimeren met een AED
  • collega’s en bezoekers  evacueren.
Soorten beveiliging

Bij Scorpion Advies kunt u terecht voor winkelsurveillance, mobiele surveilance en objectbeveiliging.

Vraag vooral naar de mogelijkheden.

.

 

 

Surveillance

Een van de mogelijkheden om diefstal – / vernieling (vandalisme) van eigendommen en/of goederen te beperken of proberen te voorkomen is het actief EN preventief uitvoeren van surveillance.

Dat kan zowel in bijvoorbeeld een winkelcentrum maar ook over een bedrijven terrein. Ook deze diensten kunnen door ons worden aangeboden / uitgevoerd.
Waar noodzakelijk kan gebruik worden gemaakt van gecertificeerde honden geleiders.