‘Theo heeft me goed ingewerkt op Luchthaven Schiphol’

Ik heb Theo leren kennen ergens in 2004 toen ik als beveiliger ging werken op de Luchthaven Schiphol. Theo heeft mij wegwijs gemaakt hoe het stukje beveiliging op een Internationale Luchthaven in elkaar steekt.

Door zijn ervaring en verhalen heb ik aardig wat opgestoken. Zo ging ik inzien dat het beveiligen op een Luchthaven heel wat anders was dan Winkelsurveillance.

Maar ook een stuk wet en regelgeving werd mij geleerd door Theo. En die wet en regelgeving heeft mij inzicht gegeven hoe je bijvoorbeeld naar de CAO kan kijken ten gunste van collega’s en uiteraard ook voor mezelf.

Hierdoor mocht ik plaats nemen in de Ondernemingsraad en stond ik samen met andere collega’s klaar voor vragen. Theo was toen voor mij een inspiratiebron.

Door omstandigheden moest ik stoppen en was ik Theo dankbaar voor een gezellige samenwerking. Theo van Veen is een persoon die weet waar het over gaat en staat voor iedereen klaar.

Of dat nu overdag is of midden in de nacht, je kunt hem altijd bellen voor advies.

Joan Plaatsman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *